Menu:
deel deze site op:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

deel dit artikel op:

Namiddag vol amusement in Oud-Rekem, 19 september 2020

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Wat dacht u van een veilige namiddag vol amusement in het wondermooie dorp Oud-Rekem? Licht en Liefde is te gast op het terras van Bistro Oude God, op zaterdag 19 september 2020.

De eerste twee uren blikken we terug op 60 jaar Nederlandstalige liedjes. Journalist Herman Van Doninck vertelt, Martine Dams zingt. Het accent ligt op de protestsong, die de basis vormt van heel veel muzikale hoogstandjes uit de Lage Landen.

Daarna vertelt Godfried Kippers verhalen over liefde, passie en jaloezie. Deze ervaren woordkunstenaar boeit met zijn stem en neemt u mee in zijn enthousiasme. Hij heeft ervaring met voorstellingen voor blinde en slechtziende mensen.

De corona-maatregelen voor de horeca worden strikt opgevolgd. Zorg ervoor dat u zelf begeleiding hebt. Laat bij inschrijving weten uit hoeveel personen uw bubbel bestaat. De unieke, zeer gezellige buitenlocatie is beperkt in oppervlakte, zodat inschrijven echt noodzakelijk is. Versnaperingen kunt u ter plaatse kopen. Bij te slecht weer wordt u op tijd verwittigd.

Datum: zaterdag 19 september, van 14 tot 18 uur.
Toegangsprijs: 10 euro per persoon (onder 18 jaar gratis).
Locatie: Oude God 3, 3621 Oud-Rekem (Lanaken).
Inschrijvingen en info: Hans Van de Vyver, 0478 96 18 42 of vandevyver.hans@lichtenliefde.be

Veel groeten van team Hasselt en team Pelt van Licht en Liefde.