Menu:
deel deze site op:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

deel dit artikel op:

Blind dineren en ontmoeten in Brussel

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Valentijn. In oorsprong ging dat niet over de liefde voor die ene, maar over liefde voor velen. Op 14 februari 2020 kun je in Brussel terugkeren naar die kern. Met de nadruk op verbondenheid werkt Licht en Liefde mee aan een bijzonder ontmoetingsmoment. Ga aan tafel met mensen die je nooit eerder zag!

Eind vorig jaar is het project ‘Verb(l)ind’ gestart, met acties om ontmoeting te bevorderen. Licht en Liefde en VeBeS zetten er de volgende jaren mee hun schouders onder. Er komen allerlei mooie initiatieven.

Vrijdagavond 14 februari wordt onvergetelijk en hartverwarmend. We doven de lichten in Atelier Mattagne van het Koninklijk Pakhuis Tour & Taxis, en gaan Blind dineren. In het donker focus je op wat echt belangrijk is: wat mensen vertellen, wie ze zijn, de sfeer van verbondenheid. Verblind verbonden. Acteur Peter De Graef leidt deze avond van ontmoeting in. Er is ook muziek: CAPPAERT speelt ‘In the dark’!

Voor wie kan zien, is een avond in het donker totale overgave. Blinde en slechtziende mensen zijn daaraan gewend. Geruisloos en vlot nemen ervaringsdeskundigen van Licht en Liefde (XiNiX) de bediening op zich. De rollen draaien om.

Een absolute aanrader! Meer info: https://verblind.be/samen-eten/