Menu:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

Benefietconcert Melpomene, 16 okt 2022

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Op zondag 16 oktober 2022 (15 uur) wordt de imposante Sint-Andriesabdij in Zevenkerken (Loppem, bij Brugge) omgetoverd tot een heuse concertzaal. Het Antwerpse koor Melpomene en Licht en Liefde organiseren samen een muzikale namiddag! Kom jij ook naar dit benefietconcert? Het is een feest voor de oren en je steunt er de hulpverlening voor blinde en slechtziende mensen mee!

Melpomene heeft ruim twintig jaar binnen- én buitenlandse ervaring op de teller staan. Het repertoire van dit koor spitst zich toe op a-capella-muziek uit de renaissance en de vroegbarok.

In Zevenkerken wordt een prachtige bloemlezing gebracht uit het werk van de Franco-Vlaamse polyfonisten Jean Richafort, Josquin Desprez, Jacobus Clemens non Papa, Dominique Phinot en Jan-Pieterszoon Sweelinck. Ook de topfiguur uit de ‘Romeinse School’ van de hoog-renaissance, Giovanni Pierluigi da Palestrina, ontbreekt niet. Dit anderhalf uur durende concert is een feest voor de oren en je steunt er de hulpverlening voor blinde en slechtziende mensen mee!

Wil jij deel uitmaken van dit evenement? Je bent van harte welkom!

Bestel je tickets op ons actieplatform.