Menu:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

Never Give Up Day, 18 aug 2022

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Op 18 augustus vieren wij Never Give Up Day. Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen van een vastberadenheid die mensen helpt om uitdagingen of ervaringen in hun leven door te komen. Wij leggen de focus op mensen met een visuele beperking die met deze moeilijke ervaring omgaan. Wil jij jouw steentje bijdragen op een ludieke en ontspannende manier? Doe dan mee op 18 augustus aan de NGUD-Challenge in Knokke-Heist!

Jong en oud kunnen gratis deelnemen aan een paddle challenge op een surfplank. Je zet jouw eigen deelname in de kijker via ons actieplatform en probeert zo financiële middelen op te brengen voor Licht en Liefde! Geen zorgen, ook kleine bedragen zijn meer dan welkom! Wat wij belangrijk vinden? Ontspanning!

Praktisch? Tijd is niet relevant, er kunnen pauzes ingelast worden én er is begeleiding op het water. Deelnemers kiezen uit verschillende afstanden, tussen 300 en 2100 meter. Iedereen kan deelnemen met een eigen board, of gratis gebruikmaken van een board en wetsuit van Surfers Paradise in Knokke-Heist, waar de challenge zal plaatsvinden.

Wil jij zonder twijfel inschrijven? Of wil je graag nog wat meer informatie? Mail in beide gevallen naar sofie.de.leeuw@vlaamsoogpunt.be