Menu:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

Terugkomdag Sint-Rafaël in Oostende, 24 sep 2022

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Op zaterdag 24 september 2022 snuiven we met de oud-cursisten van onze BuSO-school Sint-Rafaël de zilte Oostendse zeelucht op. Ga je mee?

We maken een verfrissende wandeling van 6,5 km langs de dijk tot aan zaal OC Ter Yde, Duinenstraat 172 in Oostende (Raversijde). Geen probleem als je niet goed te been bent: je kunt onder begeleiding mee met het schoolbusje of de kusttram. ’s Middags nuttigen we een broodmaaltijd. Dan volgt een gezellige namiddag: bij een taartje en een koffie praten we bij. Kinderen en partners mogen zeker meekomen.

Kostprijs (broodmaaltijd en taart): 5 euro voor volwassen, 3 euro voor kinderen tot twaalf jaar. Drank is ter plaatse verkrijgbaar aan democratische prijzen. Inschrijven kan op het mailadres nieuws@busosintrafael.be of tijdens de schooluren op 09 292 40 89. Het rekeningnummer is BE33 7330 1720 9446. Schrijf in en betaal vóór 19 september. Terugbetaling bij annulatie is niet mogelijk.

We spreken af aan de koffiebar op het einde van de Oostendse perrons, om 10 uur voor de wandelaars en om 12 uur voor wie met het busje of de kusttram gaat. Kom je rechtstreeks naar de zaal, hou er dan rekening mee dat ze pas opent om 12 uur. De dag eindigt ten laatste rond 16 uur. We gaan terug met de tram of het busje.

Vermeld bij inschrijving zeker:

  • met hoeveel personen je komt: volwassen, kinderen
  • of je rechtstreeks naar zaal Ter Yde komt
  • of je meewandelt, met of zonder begeleiding
  • of je meegaat met de tram of het busje, met of zonder begeleiding

We zien je graag terug, tot binnenkort!

(Het Sint-Rafaëlteam)