Menu:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

Seeing the Unseen

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Unieke inspiratiedag kunst en fotografie voor mensen met een visuele beperking

Wist u dat Licht en Liefde-expert Jeroen Baldewijns ook een passie voor fotografie heeft? Hij specialiseert zich in natuurfoto’s, die hij vaak van heel dichtbij neemt. Zo fotografeerde hij deze jonge beuk die pal tegen een ouder exemplaar aan groeit en hem bijna omhelst. Het originele shot is in kleur; in zwart/wit probeerde Jeroen er een grafisch beeld uit te halen.

Op vrijdag 31 januari werkt Jeroen Baldewijns actief mee aan 'SEEING THE UNSEEN', een inspiratiedag over kunst en fotografie voor mensen met een visuele beperking. Dit unieke evenement wordt georganiseerd door Breedbeeld in samenwerking met o.a. Licht en Liefde en VeBeS en met steun van het Vlaams Oogfonds.

We hopen ook u in Antwerpen te mogen begroeten! Het programma is uiterst inspirerend voor al wie geïnteresseerd is in kunst en fotografie. Er zijn lezingen, demonstraties, workshops, een panelgesprek, een documentaire met AD en een optreden van Daisy Opdebeeck.

Deelnemen kost 15 euro. Al wie interesse heeft voor hoe mensen met een (visuele) beperking kunst maken en beleven, kan vanaf nu inschrijven via https://breedbeeld.org/agenda/seeing-the-unseen. Op die site vind je ook meer info.

Mis deze unieke kans niet!