Menu:
deel deze site op:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinden en slechtzienden:
diensten op maat voor mensen met een visuele handicap

Zoeken

Blijf op de hoogte

Toegang voor medewerkers

Geef aub uw login en wachtwoord op:

Toegang voor bestuurders

Speciale pagina's voor bestuurders.

deel dit artikel op:

Getuigenissen

Als u op een foto klikt, wordt ze groter.

ENKELE GETUIGENISSEN VAN MENSEN DIE WE DANKZIJ U KONDEN HELPEN

Bart D.V.

“Toen ik blind wakker werd uit een lange coma, stortte de wereld voor me in. Ik kon niets meer, voelde me hulpeloos en bang. Dankzij Licht en Liefde leerde ik mezelf in het donker beredderen en kreeg ik weer goesting in het leven. Bedankt aan al wie dit mogelijk maakte!”

Luc V.

“Ik heb ouderdomsblindheid. Maar dat maakt het niet minder erg! Blind is blind, je moet helemaal van vooraf aan weer je plan leren trekken. Gelukkig staat Marie-Rose, mijn begeleidster van Licht en Liefde, altijd voor mij klaar. Het doet deugd dat er nog mensen zijn die om een ander geven!”

Hilde D.

“Na een ongeval raakte ik mijn zicht én mijn werk kwijt. Ik sukkelde niet alleen emotioneel, maar ook financieel in een diepe put. Gelukkig kreeg ik hulp van Licht en Liefde – helemaal gratis. Mijn begeleider vertelde me dat dit alleen mogelijk is dankzij mensen die af en toe iets storten. Vandaag heb ik het nog altijd niet breed, maar als het past, doe ik een kleine gift aan Licht en Liefde. Omdat ik weet hoeveel dat betekent voor iemand die blind geworden is en geen hoop meer heeft.”

Onze Sponsors
BARCO helpt Blindenzort Licht en Liefde
LICHT EN LIEFDE Oudenburgweg 40, 8490 VARSENARE +32 (0)50 40 60 50 E-MAIL: INFO@LICHTENLIEFDE.BE