Menu:
deel deze site op:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

deel dit artikel op:

Benefiet met muziek en humor in Hamont-Achel

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Ten voordele van Licht en Liefde!

Nele Goossens, Luc Caals, Martine Dams en Marc Stans: dat is de topaffiche van een unieke benefiet die het vlaamsoogpunt Pelt organiseert ten voordele van Licht en Liefde en Brailleliga. Donderdag 17 oktober om 14 uur is iedereen zeer hartelijk welkom in cinema Walburg, Kerkstraat 28 in Hamont-Achel.

Luc Caals is vooral bekend als komiek, maar heeft ook een prachtige zangstem. Vooral het repertoire van Toon Hermans en Wim Sonneveld is hem op het lijf geschreven. Cabaretière Nele Goossens stond de voorbije tien jaar in de revues van Het Witte Paard in Blankenberge en heeft ook haar eigen soloprogramma, waarmee ze door Vlaanderen en Nederland trekt. Ze zingt zelfgeschreven, amusante liedjes en vertelt over haar leven.

Martine Dams is dan weer een allround-zangeres, die voor de ernstige noot zorgt maar toch ook af en toe haar grenzen verlegt. Zij pakt uit met een paar serieuze verrassingen. Tot slot is er muzikant Marc Stans, die op zijn eentje bijna een heel orkest vormt en op de koop toe een fantastische stem heeft.

Tussendoor vertelt de slechtziende Herman Van Doninck zijn verhaal. De artiesten zingen bijpassende liedjes en wees maar zeker: het wordt een vrolijke bedoening!

Je mag dit geweldige programma in Hamont-Achel echt niet missen. Te meer omdat de volledige opbrengst naar een nobel doel gaat. Kaarten kosten 10 euro.

Meer info en reservatie: info@kempenshows.be of 0478 58 19 37.