Menu:
deel deze site op:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinde en slechtziende mensen.

deel dit artikel op:

Workshop 'Tastbaar': tactiel beeldhouwen

U kan de foto vergroten via een muisklik of via de entertoets.

Wil je beleven hoe een steen onder je handen verandert in een beeld? In deze inclusieve workshop legt Tonia In den Kleef je de basis van het werken met speksteen uit. Ze zet je op weg naar het creëren van jouw sculptuur!

Speksteen is makkelijk bewerkbaar, ook voor mensen die niet of minder goed zien. Tonia maakt beelden op de tast: ze ziet niet wat ze doet, maar kijkt met haar handen.

Deze workshop vindt plaats op zaterdag 16 april in Mortsel. Ontvangst vanaf 9.30 uur, start om 10 uur, einde om 16.30 uur. Breng een oude keukenhanddoek en een schort mee. Werken met speksteen is heel stoffig, pas je kleding aan.

Deelnemen kost 55 euro, inclusief broodjeslunch en drank. Stuur een mailtje naar cindy@breedbeeld.org, uiterlijk op 12 april.

Locatie: kunstatelier Kaleidoscoop, Molenstraat 50, 2640 Mortsel. Tram 15 en tram 7 liggen op wandelafstand. Met tram 7 rijd je nar de eindhalte ('Gemeenteplein Mortsel'), met tram 15 stap je aan aan de halte 'Stadsplein Mortsel'. Ook het station Mortsel Oude God ligt op wandelafstand. Parkeren is enkel mogelijk op de openbare weg.

Nog vragen? Mail naar cindy@breedbeeld.org.

'Tastbaar' maakt deel uit van het kunstproject 'HOOGSTPERSOONLIJK!', georganiseerd door Licht en Liefde.