Menu:
deel deze site op:

Solidariteitsprojecten van, voor en met blinden en slechtzienden:
diensten op maat voor mensen met een visuele handicap

deel dit artikel op:

STEUN BLINDENZORG LICHT EN LIEFDE VIA 'MUSIC FOR LIFE'

Als u op een foto klikt, wordt ze groter.

Blindenzorg Licht en Liefde is opnieuw één van de goede doelen van 'Music For Life' (de jaarlijkse actie van Studio Brussel). Wie tussen 1 en 24 december iets organiseert, kan daarmee onze werking steunen.

Ga naar de website van Music For Life, kies Blindenzorg Licht en Liefde als uw goede doel en beschrijf uw actie op het formulier. Wees gerust creatief! Studio Brussel en de Koning Boudewijnstichting zorgen ervoor dat de opbrengst integraal bij ons terechtkomt.

U kunt ook een plaatje aanvragen op de radio en ons als uw goede doel vermelden. Dat zorgt meteen voor extra naambekendheid!

Wij kunnen alle steun heel goed gebruiken. We hopen dan ook op een grote respons. Help Licht en Liefde tijdens de Warmste Week van het Jaar. Heel warm aanbevolen!

Hoe gaat u te werk?

Er zijn allerlei manieren om geld in te zamelen. Verkoop een gadget of iets eetbaars, organiseer een evenementje, steek de handen uit de mouwen, zoek de spotlights op… Dat kan in uw eentje of met enkele personen, maar het kan ook met uw bedrijf, organisatie of vereniging.

Wees creatief! Het is mooi meegenomen als uw actie op een of andere manier naar blindheid of slechtziendheid verwijst en aandacht vraagt voor de noden en mogelijkheden van mensen met een visuele handicap. Ludiek of informatief: it's up to you!

Een gadget kunt u zelf maken of vinden, er zijn talloze mogelijkheden. Bent u hopeloos op zoek naar een gadget of zoekt u sensibiliserend materiaal, mail ons dan op info@lichtenliefde.be of bel 050 40 60 50 of 050 40 60 53. Een tip: leen onze educatieve koffer.

Om in aanmerking te komen, mag uw actie geen commerciële inslag hebben. De opbrengst stort u integraal aan de Koning Boudewijnstichting, die het geld dan aan ons overmaakt.

Als u actie voert voor Blindenzorg Licht en Liefde, geef ons dan een seintje via docu@lichtenliefde.be. Wij vermelden u graag op onze website. Veel succes en heel hartelijk bedankt!

Onze Sponsors
BARCO helpt Blindenzort Licht en Liefde
LICHT EN LIEFDE Oudenburgweg 40, 8490 VARSENARE +32 (0)50 40 60 50 E-MAIL: INFO@LICHTENLIEFDE.BE